Over ons

Zonnepanelen voor goedkope, duurzame energie

Steeds meer mensen laten zonnepanelen op of bij hun woning plaatsen. Logisch, want hiermee lever je een bijdrage aan het duurzaam opwekken van energie én bespaar je ook nog eens een flink bedrag op jouw energierekening. Voor het beste resultaat is het is wel van belang dat de plaatsing en montage van zonnepanelen, ook wel solarsystemen genoemd, wordt uitgevoerd door experts. Daarom ben je bij ons aan het goede adres. Zoals onze naam al zegt zijn wij dé experts op gebied van zonnepanelen. Wij plaatsen en monteren zonnepanelen door heel Nederland.

Specialisten in duurzame energie

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, dit is een gegeven waar we anno 2019 niet meer omheen kunnen. Minder CO2-uitstoot hoeft niet altijd veel geld te kosten. Zonnepanelen zijn een flinke investering, maar op de lange termijn bespaar je er ook veel geld mee. Bovendien lever je een wezenlijke bijdrage aan de verlaging van de CO2-uitstoot.

Trots op ons werk

Er bestaan talloze bedrijven die zonnepanelen plaatsen en ook onderhoud, reparaties en reinigingen aanbieden. Toch zijn wij anders. Wij streven namelijk altijd naar het leveren van perfect werk. Werk waar wij trots op kunnen zijn en waar de klant, jij, dus heel blij mee is. Dit doen wij aan de hand van de volgende punten:

Uitstekende service

Professioneel, vrijblijvend advies van ervaren monteurs en specialisten

Complete installatie van het solarsysteem (incl. aansluiting op netwerk!)

Vakkundige en professionele montage

Snelle reparaties door landelijke montage- en servicedienst

Begeleiding van A tot Z 

Zonnepanelen voor uw woning?